Exclusiv

Este necesara folosirea exclusiva a mijlocului de transport chiar daca se utilizeaza sau nu intreaga capacitate de tonaj. Avantajul unui transport cu camion complet fata de transportul la grupaj consta in timpul mai scazut de livrare. Camionul va efectua o cursa dedicata pentru clientul nostru si va livra marfa in deplina siguranta de la punctul de incarcare pana la punctul de descarcare.

Grupaj

Va oferim servicii de transport ADR atat in regim exclusiv cat si la grupaj – impreuna cu alte marfuri – in conditii de siguranta si cu respectarea reglementarilor legale in domeniu. Toti soferii nostri sunt experimentati in domeniul transporturilor speciale si sunt instruiuti conform standardelor europene de siguranta, detinand atestate de transport Marfa ADR eliberate de Registrul Auto Roman.

Frigorific

Atunci cand marfa pe care doriti sa o transportati intra in categoria marfurilor considerate perisabile, va ofera servicii de transport frigorific la temperatura controlata de la -25° Celsius pana la + 25° Celsius.
Toate vehiculele fiind dotate atat cu sistem de racire / incalzire, cat si cu aparate de printare a termodiagramelor, care indica temperatura de pe toata durata transportului.
Transportam atat produse alimentare proaspete, semicongelate, congelate, refrigerate, cat si produse din domeniul medical.

ADR

Oferim posibilitatea de a transporta cantitati mai mici de marfa cu camioane intre 1-24 tone, conform solicitarilor clientilor nostri. Este o procedura care permite produselor u201d compatibile u201d sa calatoreasca u00een acelasi camion, chiar daca acestea apartin unor proprietari diferiti.

Agabaritic

Atunci cand marfurile sau obiectele ce trebuie transportate nu se incadreaza in limitele standard de dimensiuni sau greutate aferente transportului rutier, va oferim camionul ideal, dar si conditii bune de transport pentru ca marfa sa ajunga la destinatie in deplina siguranta.

Autoturisme

Activitatea de transport autoturisme este sustinuta de o echipa profesionista formata din personal instruit, si de asemenea de o infrastructura de transport proprie cu platforme auto noi special destinate si pregatite pentru aceasta activitate.