Servicii bune si de calitate!

Vrem ca marfa ta sa ajunga rapid si in siguranta! Oferim servicii bune si de calitate!

Detalii aici
Exclusiv

Transport in regim complet

Frigorific

Transport special frigorific

Auto

Transport autoturisme

Grupaj

Transport in regim de grupaj

Agabaritic

Transport Agabaritic

ADR

Transport clasa ADR

Despre noi

Valorile fundamentale sunt principiile care dictează comportamentul și acțiunea. Ele pot ajuta oamenii să știe ce este bine si ce este rău, pot ajuta companiile să determine dacă sunt pe calea cea bună să își îndeplinesc obiectivele de afaceri sau să isi creeze un echilibru necondiționat și neschimbător. Există exemple diferite de valori fundamentale în funcție de context.

Avantaje

Acoperire nationala si internationala

Va punem la dispozitie transport din orice punct al tarii si europei, oferind permanent rezolvare a solicitarilor pentru un flux continuu. Solutiile oferite sunt atat in regim grupaj cat si integral pentru o buna desfasurare a activitatii companiilor.

Sustinem diferite tipuri de transport

Flota noastra acopera majoritatea tipurilor de transport, atat pentru bunuri cu temperatura controlata, pentru marfa generala cat si agabaritic sau marfuri periculoase.

Echipa dedicata

Echipa noastra este constituita din operatori cu experienta, responsabili si implicati, menita sa va ofere solutii adaptabile specificului activitatii sau transportului solicitat.

Raport calitate - pret

Misiunea noastra este sa va putem oferi cele mai bune servicii la cele mai bune costuri si disponibilitate permanenta pentru serviciile solicitate. Corectitudinea si increderea pe care o oferim colaboratorilor dorim sa fie etalon al companiei.

Global network

Detinem puncte de lucru in diferite orase ale tarii, Bucuresti Brasov, Braila, cu operatori instruiti pentru toate tipurile de transport, astfel incat acoperirea nevoilor dvs sa fie facuta in cel mai potrivit mod. Oferim solutii de transport intern si international si consultanta pe tot parcursul transportului pentru livare sigura si optima.

 

 

  • Spania
  •   Germania
  •   Italia
  • Franta
  • Turcia
  • Danemarca

TRANSPORT 100% IN SIGURANTA

Vom avea grija de incarcatura, vom livra in cele mai sigure condintii si la timp

Contacteaza-ne

1073

Clienti

265480

Curse

73

Camioane

11

Ani experienta

Ce spun clientii nostri

“Am ales să colaborăm cu firma La Maritec datorită calității deosebite a serviciilor prestate, a profesionalismului deosebit al echipei, care a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre.

LUDOVICA SRL

Transportator
“Am ales să colaborăm cu firma La Maritec datorită calității deosebite a serviciilor prestate, a profesionalismului deosebit al echipei, care a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre.

TEST SRL

Livrator

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord