Servicii bune si de calitate!

Casa de expeditii

Vrem ca marfa ta sa ajunga rapid si in siguranta! Oferim servicii bune si de calitate!

Detalii aici
Oferta Colaborare Interna
Calatorii

Firma La Maritec cauta colaboratori pentru contract in urmatoarele conditii: Se transporta in toata Romania

Cerinte Semiremorca

Necesar Semiremorca Prelata 13.6 m cu decopertare laterala si superioara.

Dispecerat

Dispeceratul este gratuit. Avem dispecerat in limba romana si engleza pentru a comunica cu soferul.

Km / luna

Colaboratorii nostrii ruleaza intre 8000-11000 km/luna per ansamblu rutier.

Despre noi

Valorile fundamentale sunt principiile care dictează comportamentul și acțiunea. Ele pot ajuta oamenii să știe ce este bine si ce este rău, pot ajuta companiile să determine dacă sunt pe calea cea bună să își îndeplinesc obiectivele de afaceri sau să isi creeze un echilibru necondiționat și neschimbător. Există exemple diferite de valori fundamentale în funcție de context.

Avantaje
Acoperire nationala si internationala

Va punem la dispozitie transport din orice punct al tarii si europei, oferind permanent rezolvare a solicitarilor pentru un flux continuu. Solutiile oferite sunt atat in regim grupaj cat si integral pentru o buna desfasurare a activitatii companiilor.

Sustinem diferite tipuri de transport

Flota noastra acopera majoritatea tipurilor de transport, atat pentru bunuri cu temperatura controlata, pentru marfa generala cat si agabaritic sau marfuri periculoase.

Echipa dedicata

Echipa noastra este constituita din operatori cu experienta, responsabili si implicati, menita sa va ofere solutii adaptabile specificului activitatii sau transportului solicitat.

Raport calitate - pret

Misiunea noastra este sa va putem oferi cele mai bune servicii la cele mai bune costuri si disponibilitate permanenta pentru serviciile solicitate. Corectitudinea si increderea pe care o oferim colaboratorilor dorim sa fie etalon al companiei.

Global network

Detinem puncte de lucru in diferite orase ale tarii, Bucuresti Brasov, Braila, cu operatori instruiti pentru toate tipurile de transport, astfel incat acoperirea nevoilor dvs sa fie facuta in cel mai potrivit mod. Oferim solutii de transport intern si international si consultanta pe tot parcursul transportului pentru livare sigura si optima.

 

 

  • Spania
  •   Germania
  •   Italia
  • Franta
  • Turcia
  • Danemarca
TRANSPORT 100% IN SIGURANTA

Casa de expeditii profesionista: Vom avea grija de incarcatura, vom livra in cele mai sigure conditii si la timp

Contacteaza-ne

1073

Clienti

265480

Curse

73

Camioane

11

Ani experienta
Ce spun clientii nostri (Testimoniale exemplu):
“Am ales să colaborăm cu firma La Maritec datorită calității deosebite a serviciilor prestate, a profesionalismului deosebit al echipei, care a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre.
LUDOVICA SRL
Transportator
“Am ales să colaborăm cu firma La Maritec datorită calității deosebite a serviciilor prestate, a profesionalismului deosebit al echipei, care a oferit întotdeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre.
TEST SRL
Livrator
Articole recente

Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Detalii aici De acord